Friday 25 February 2022

Als u een auto-eigenaar bent, is het onderhouden van de netheid van het interieur van de auto een va

 Als u een autobezitter bent, is het onderhouden van de netheid van het interieur van de auto een van uw topprioriteiten.

 

Eenvoudige, aantrekkelijke, glamoureuze vloerbedekkingen zijn er in een breed scala aan ontwerpen en stijlen. Welke stijl en ontwikkeling het ook vergt, deze vloerbedekkingen hebben één kenmerk: om de autovloer vrij te houden van modder, modder, vuil en andere punten die mogelijk de vloer kunnen bevlekken of bederven. Ze zijn handig in gebruik, aangezien ze gemakkelijk kunnen worden verwijderd en schoongemaakt.

 

download.jpg

We hebben alle antislipmatten voor privé- en bedrijfsvoertuigen voor auto's en vrachtwagens in ons assortiment, zodat u gemakkelijk alles kunt aanschaffen wat u nodig heeft om uw auto netjes te houden. Vanwege het feit dat als je heel veel in en uit het voertuig moet stappen, de kans groot is dat je dit meestal gedurende specifieke periodes doet met vochtig of smerig schoeisel. Met onze matten kunt u de taak van het onderhoud van uw auto spik-en-span stroomlijnen.

 

Omdat al onze matten (naast de gelijmde) gemakkelijk uit de auto kunnen worden verwijderd voor reiniging, zijn al onze matten vloeistofdicht, waardoor het eenvoudig is om vuil van de vloerbedekkingen te verwijderen. Met Rubber Cargo Floor Mat, kofferbakmat of laadruimtemat zijn ze bovendien immuun voor olie, petroleum en reinigingsmiddelen. In ons assortiment vindt u zeker drie soorten matten voor de laadruimte;

 

* De doe-het-zelf variant. U bent verantwoordelijk voor het aanpassen van de rubberen mat. Dit kun je snel doen met de bijgeleverde stanleymes. Wanneer de vloerbedekking op maat is gemaakt, kunt u deze eenvoudig lijmen met de meegeleverde lijm. Het enige wat u hierna hoeft te doen is de zijkanten afdichten. Houd er rekening mee dat deze vloerbedekking op het oppervlak moet worden geplaatst.

 

* De moeilijke plastic variant. Bij deze versie hoeft het oppervlak voor de vloerbedekking niet helemaal glad te zijn. Een goed alternatief is als je auto geen volledig vlakke ondergrond heeft. Deze laadvloer is 100% gepersonaliseerd en bevat hoogwaardig, taai kunststof (TPE).

 

* De ProGrip antislip rubber (SBR) variant. Ook deze vloerbedekking is 100% op maat gemaakt, slijtvast, vloeistofdicht en immuun voor olie, brandstof en reiniging. De mat is eenvoudig schoon te maken; het moet echter ook op een glad oppervlak worden geplaatst.

Voor meer informatie:-Bedrijfswagen Antislip Mat

Rubber Laadvloermat

Kunststof Laadvloermat

Rubber Mat Bedrijfswagen

Antislipmat Bestelwagen

No comments:

Post a Comment

Koop de fantastische automatten tegen een lage prijs

  Vloermatten of vloermatten helpen de grond af te weren. Ze beschermen ook de vloer van het voertuig, zodat uw voertuig er als nieuw uitzie...